sábado, 27 de febrero de 2016

Hola! Som els nens de sisè i us explicarem la nostra experiència amb les tablets.

Tot va començar quan ens van explicar que havíem de fer un treball que es diu "Narracions digitals". És a dir, ens han ensenyat a fer contes audiovisuals, on podem parlar i sentir-nos. També podem ficar el fons que ens agrada, o dibuixar-lo, podem ficar música, transicions, i tot això ho podem fer gràcies a l'iMovie, que ens deixa editar vídeos. El contingut de les narracions l'hem fet amb Puppet Pals i Green Screen i amb alguna altra App de dibuix o edició d'imatges.

Tots hem fet el nostre projecte, i a més a més hem après coses que treballem amb el projecte "Patrimonia'm", ja que el contingut d'algunes narracions té relació amb aquest projecte. També ens ha donat temps de fer el tràiler de les nostres narracions.

Tot i que ha sigut una experiència molt divertida i enriquidora, no ens ha resultat fàcil fer-ho i hem hagut de repetir els diàlegs unes quantes vegades. Tot i així encara ens ha passat per alt algun "barbarisme" o paraula incorrecta, però això si, hem après molt i ens hem adonat dels errors que cometem amb l'expressió oral. Ara ens toca millorar-ho.

I finalment, per a poder-ho compartir hem creat els codis QR de les nostres narracions, així la resta de companys de l'escola ho podrà veure.  

Aquí van alguns exemples: 
Descobrim el Park Güell

El Meteorit i tràiler del Meteorit



La pèrdua de Gaudí i tràiler la pèrdua de Gaudí 



Descobrim Barcino i tràiler 







Camp de Maduixes


El romà perdut 




No hay comentarios:

Publicar un comentario